Locatie
De Ecolodge ligt in een plas aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Je kijkt uit over het weidse landschap van de Hel- en Zuilespolder. Vlakbij de ecolodge is een ouderwetse hoogstamboomgaard met een bijenstal. Aan de andere kant van het dijkje achter de Ecolodge vaar je het nationaal park in. De locatie is voor auto’s niet toegankelijk. Daarom staan er 2 fietsen en een fietskar (voor je bagage) voor je klaar bij Stayokay Dordrecht. Hier kun je bij aankomst in de Biesbosch de sleutel halen. Je auto parkeer je veilig bij Stayokay. Er is hier altijd iemand aanwezig die je kan helpen als je vragen hebt.

Vanaf Stayokay is het 2 km fietsen naar de Ecolodge. 

Stayokay Dordrecht
Baanhoekweg 25
3313 LA Dordrecht
Tel +31 (0)78 621 21 67
Fax +31 (0)78 621 21 63
Mail dordrecht@stayokay.com
www.stayokay.com

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Dordrecht Belbus lijn 501 (Biesbosch), reserveren tot 1 uur voor vertrek: telefoon 0900- 1961 of www.arriva.nl. Uitstappen halte Hostel Stayokay.

Of: Lijn 4 (De Staart), uitstappen eindhalte. Vanaf hier is het 2 km lopen naar Stayokay.

Of: Waterbus vanaf Merwekade Dordrecht, halte Hollandse Biesbosch. Vanaf hier is het 1,2 km lopen naar Stayokay. Je kunt je fiets gratis meenemen met de waterbus. 

Eigen vervoer

Vanuit de richting Rotterdam
Neem vanaf de A15 afslag 23-Papendrecht naar de N3 richting Dordrecht. Vervolgens (na de brug over de Merwede) afslag richting: Centrum Oost. Aan het eind van de afslag ga je rechtsaf. Volg deze weg. Het hostel ligt 5 km verderop aan de Baanhoekweg.

Vanuit de richting Breda
Neem vanaf de A16 afslag 20-'s-Gravendeel. Richting Papendrecht aanhouden. Vervolgens afslag richting:
De Staart/Hollandse Biesbosch. Aan het eind van de afslag ga je rechtsaf. Volg deze weg, Het hostel ligt 5 km verderop aan de Baanhoekweg.